MATHEMATICS
MIDDLE SCHOOL

Answer:

Definitions, hypothesis, previously proved theorems can be used to support conclusions made in proving statements by deductive reasoning.

What is deductive reasoning?Deductive reasoning can be defined as the process of reasoning in which two or more statements are used to reach a logically valid conclusion. The deductive reasoning always leads in the direction of condition, links, premises and finally reaches up to a conclusion.

Definition, hypothesis and previously proved theorems can lead to forming a valid conclusion. Hence, these help in deductive reasoning.

A definition can be defined as a statement which includes a meaning of a term.

A hypothesis can be defined as the proposed explanation for the phenomena based on observations and facts.

Previously proved theorems are based upon proves developed by application of scientific methodology.

Learn more about deductive reasoning here:

brainly.com/question/16685989

#SPJ2

Answer:

Answer:

Step-by-step explanation:

HIGH SCHOOL

Tyrone’s hourly wage is $18 and his net pay is 72% of his earnings. Tyrone spends about $1,800 on his monthly expenses. If Tyrone works 40 hours per week and has no other sources of income, what is his total monthly cash inflow? (Hint: Assume that there are 4 pay periods per month.)

Answer:

His monthly cash inflow is $2073.60

Step-by-step explanation:

Tyrone's hourly wage = $18

Daily earning for a regular 8 hours = $18 × 8 = $144

Weekly earning for 5 days a week = $144 × 5 = $720

Monthly earning for 4 weeks in a month = $720 × 4 = $2,880

Monthly net pay of Tyrone = 72% × 2,880

= 0.72 × 2,880

= $2,073.60

His monthly cash inflow is $2073.60

Answer:

the anwser is $2,073.60 , hope this helps!

MIDDLE SCHOOL

Use the power property to rewrite log3x^9

Answer:

The answer is B

Step-by-step explanation:

just did

HIGH SCHOOL

Aliza needs to run at a rate faster than 8.8 feet per second in order to exceed her fastest time in a race. After running for 15 minutes, her coach determines that she is running at an average rate of 5.8 miles per hour. He converts the average rate to feet per second as shown below: He concludes that she is not running fast enough to exceed her fastest time. What errors did the coach make?

Answer: she needs to beat 8.8 ft /sec which is 0.001667miles/sec and after 15mins,she ran 0.00161miles/sec.

Step-by-step explanation:

1ft = 0.0001893939 miles

8.8ft= 0.001667

That means she needs to beat 0.001667 miles/sec time.

In 15mins, her average was 5.8miles/hr.

That means for 15mins,she ran 0.00161/sec.

MIDDLE SCHOOL

How many lines of symmetry does the figure below appear to have

I see no figure in your question